Terug

Menu Zuid 55

Nieuwe Menu vanaf donderdag 10 november 2022

signatuur menu by Chef Bart

 

Sint - Jakobsvrucht
tartaar - knolselder - truffel           


*** 

Kalfszwezerik    
jonagold - sinaasappel - bloedworst 


*** 

Zeetong    
hutsepot - handgepelde garnalen - raapjes - mousseline        

 en / of 

Hertenfilet  
ganzenlever  - pastinaak - zoete aardappel     

***

Karamel    
chocolade - geitenkaas - toblerone

of 

Kaasbordje 
chutney - gedroogd fruit - noten - fuet 

 

 

The Signature dish : 

Kreeft 
gerookte aubergine - wortel - rode biet 

  sup +18,

 

 

4-gangen   €60 per  persoon (Sint Jakobsvrucht  + Zwezerik + Zeetong of Hert + Dessert)

5-gangen   €70 per persoon  (Sint Jakobsvrucht  + Zwezerik + Zeetong en Hert + Dessert)

 

  Menu  + met passende wijnen of alcoholfree  en topic wijnen   

 

 4 - gangen   € 100

 5 - gangen   € 120   

 

Deze menu kan aanpassingen ondervinden naar marktaanbod. Kaart en menu kunnen niet door elkaar genomen worden. Heeft u een allergie? Laat het ons weten. Dan zorgen wij voor een aangepast menu. Bij last minute aanpassing wordt er een meerprijs  aangerekend.