Terug

à la carte


Voorgerechten

10 gr Royal Belgian Caviaar met blini  €29.00
         + € 7,00 Grey Goose    

 2 x Rund                                                €21.00
Tartaar met foie gras en rode biet
Takaki met appel en rammenas

Kalfzwezerik                                        €22,00
Erwt - Bospaddenstoel  

Kreeft                                                    € 23.50
Champignon -mosterd

Griet                                                      €18,00
Noordzee krab - groene kruiden 

Rode Kool                                             € 16,00
Kriekbier - morilles - miso - pens 

   

Hoofdgerechten

Parelhoen  €27,50
Wortel - rösti - dragon saus  

Varkenswang   €29.50
Gemarineerd - pomme pont-neuf  - butternut 

Kalf     €32,50
Peterseliewortel - savooi - kroketje van kalfzwezerik

Wilde eend  €34,50
Knolselder - appel - veenbes - gepaneerde spruitjes

Zeetong
Paddestoel - aardappelpuree - Boterjus

  

Nagerechten

Geselecteerde kazen €15.00

Homemade vanille – ijs (Dame – blanche) €11.00
Warme chocolade saus – krokant – slagroom

Chocolade  Mousse
Wit - Donker - krokante Bodem 

 

Vanaf 5 personen wordt gevraagd om de menu te nemen
Allergieên op vorrhand melden .
Per tafel 1 rekeing
De kaart geldt niet op zaterdagavond en feestdagen